Brands

Brands

Vi hos Humble IT arbejder med flere forskellige brands og hjemmesider. Vi tilføjer løbende nye sites til vores portefølje, som passer godt ind i vores niche og skaber synergieffekter.

Supermacservice.dk

Siden 2015 har Supermacservice.dk udbudt Apple reparationer til virksomheder og private kunder fra moderne Apple værksted med integreret butik på Østerbro i København. Super Mac Service har i løbet af årene etableret sig som en af de mest populære Mac værksteder i København og ifølge Trustpilot også blandt de bedste.

Nordicgear.dk

Nordicgear.dk åbnede op primo 2021, og er en webshop med fokus på reservedele til Apple computere, Mac tilbehør, gadgets og forbrugerelektronik.

Applegenbrug.dk

Applegenbrug.dk blev lanceret som FaceBook side i 2015. 7 år efter lanceringen på Facebook, relancerede vi Applegenbrug som webshop i februar 2022. Hos Applegenbrug.dk kan du finde et udvalg af brugte Apple computere med 2 års garanti.

Macbookbatterier.dk

MacBookbatterier.dk udspringer fra Supermacservice.dk, og er en dedikeret side med fokus på batterier og batteriskift i MacBooks. Siden blev lanceret ultimo marts 2023.