Referencer

Referencer hos Humble IT

Hos Humble IT ApS tilbyder vi specialiserede SEO optimerede hjemmesider. Vi forstår vigtigheden af at have en stærk online tilstedeværelse og sikrer, at vores kunders hjemmesider er optimerede til at opnå en højere rangering på søgemaskinerne. Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med at skabe en stærk online tilstedeværelse.

Referencer

Ammetid.dk

Ammetid.dk, som ejes af Siri Sophie Green Keil, er en platform dedikeret til at støtte mødre under deres ammeperiode. Siri havde oprindeligt selv designet hjemmesiden, men den manglede SEO-optimering og trængte til et mere professionelt udseende.

Kleit Fugeservice

Kleit Fugeservice

Siden starten af nullerne, har Chadi Kleit arbejdet som fugemontør i flere større fugefirmaer. Han besluttede sig for at blive selvstændig i 2023. Vi var så heldige, at vi fik lov at lave hans hjemmeside og søgemaskineoptimering.

Referencer

Applegenbrug.dk

Applegenbrug blev lanceret i februar 2022. Vi har siden da arbejdet med søgemaskineoptimering og linkbuilding.

Nordicgear.dk

Nordicgear.dk

Nordicgear.dk blev lanceret i starten af 2021 og er en online webshop dedikeret til at levere reservedele til Apple computere, tilbehør og forbrugerelektronik. I januar 2023 redesignede vi hjemmesiden for at forbedre brugeroplevelsen og optimere hastighed og SEO.

Bryggens Kajakpolo

Bryggens Kajakpolo

Martin Møller, ejeren af Bryggens Kajakpolo, udviste interesse for at opdatere sin hjemmeside og ønskede at håndtere arbejdet selv. Vores rolle i projektet var derfor at agere som sparringspartner og rådgiver.

Referencer

Super Mac Service

I 2023 udviklede vi en ny hjemmeside til Supermacservice.dk. Siden da har vi dedikeret os til en omfattende SEO-indsats og kontinuerlig linkbuilding.

Sawasdee Thay mad

Sawasdee

WordPress løsning med GeneratePress tema til populær Thai restaurant i Hørsholm med fokus på hastighed. Optimeret til SEO efter alle kunstens foreskrifter og tidens standarder.

mariannebentzen.com

Marianne Bentzen

Marianne Bentzen rettede henvendelse til os, fordi hun ønskede at få en ny og optimeret hjemmeside. Vi gik i dialog med Marianne og fik i fællesskab lavet en side, som hun er tilfreds med. Nu venter det fremtidige SEO arbejde, så vi kan få hendes nye hjemmeside til at rangere i søgemaskinerne.

House in Piemonte

House in Piemonte

Jesper Remo, som er manden bag Houseofpiemonte.com, kom til os med et ønske om nyt design og mulighed for en SEO-optimeret løsning, så han kan tiltrække flere kunder ved at opnå bedre rangeringer i søgemaskinerne. Vi fik udarbejdet en WordPress-løsning med få plugins fra Generatepress, hvor han selv ønskede at håndtere SEO-delen.