SEO hjælp på Østerbro

SEO konsulenter

Lad os hjælpe din virksomhed med SEO og bedre rangeringer i søgemaskinerne. Vi lægger stor vægt på at opbygge langvarige relationer med en skræddersyet SEO-plan for din virksomhed.

Få hjælp til at overhale konkurrenterne

SEO er essentielt for alle virksomheder. Uden SEO vil din virksomhed alle opnå gode resultater i søgemaskinerne og din virksomhed vil ikke blive fundet af potentielle kunder.

Hos Humble IT har gennem årene, hjulpet rigtig mange virksomheder med at forbedre deres placeringer i søgeresultaterne.

Hvad er SEO?

SEO er en forkortelse af Search Engine Optimization eller på dansk søgemaskineoptimering. Det er en process, som består af flere elementer der vil optimere din hjemmeside og øge mængden af besøgende via organiske søgninger.

SEO elementer

  • Teknisk SEO
  • Søgeordsanalyse og SEO strategi
  • On page SEO
  • Off-page SEO

Hvorfor er SEO vigtigt?

SEO er en af de mest effektive metoder til at øge din online tilstedeværelse og nå ud til endnu flere potentielle kunder. SEO hjælper dig med at optimere din hjemmeside for søgemaskiner, så du kan opnå højere placeringer i søgeresultaterne. Det er vigtigt, da det kan give dig en stor fordel, når det kommer til at øge din online synlighed og tiltrække flere besøgende. Med SEO kan du målrette dit indhold til det publikum, du ønsker at nå ud til. SEO er derfor et af de mest effektive øvelser til at styrke din virksomheds markedsføring.

Hvordan vi kan hjælpe med din SEO

Når vi går ind i et SEO projekt, uanfægtet om det er en ny eller eksisterende hjemmeside, så er der nogle grundlæggende ting der skal være på plads.

Teknisk SEO

Det er vigtigt at der er styr på den tekniske del af din hjemmeside. Det er nemlig essentielt at den performer godt. Fart er en vigtig ranking faktor på Google, så hvis din hjemmeside kører langsomt, vil det påvirke dine resultater i søgemaskinerne. Det er derfor vigtigt at din side loader hurtigt og billeder er optimeret.

SEO research: Vi skal have kendskab dit marked

Vi har behov for at kende dit marked. Derfor starter vi indledningsvis research fasen. Det er nemlig vigtigt, at vi har kendskab til den branche, vi skal arbejde i for at yde optimal hjælp.

Søgeordsanalyse og SEO strategi

Det er vigtigt at have styr på hvilke søgeord, som er relevante for din virksomhed. Når vi går i gang med SEO, skal søgeord fra søgeordsanalysen indgå i hjemmesidens tekster. Det kan dog være en vanskelig opgave, at vurdere hvilke søgeord der er relevante, for netop din virksomhed. Vi skal derfor gennemgå søgninger i dit marked, som senere skal bruges til at kortlægge alle relevante søgeord og fraser for din hjemmeside.

On-page SEO

On-page SEO eller on-site SEO, er i korte træk, optimering af din hjemmesides tekster, titler, links, tags og billeder. Vi kan tilbyde at optimere dit nuværende indhold, så din hjemmeside derved har potentielle for rangere højere i søgeresultaterne.

Off-Page SEO

Off-page SEO er som navnet antyder, SEO som laves udenfor din hjemmeside.

Linkbuilding

Linkbuilding er et vigtigt element ift. til en bedere ragering i søgemaskinernes søgeresultater. Det gælder om at skabe links fra relevante sider, som linker til din hjemmeside. Ved at bygge de rette links, kan det være med til at forbedre din online tilstedeværelse.

SoMe marketing

Der er ingen tvivl om, at sociale medier har været med til at præge den måde vi bruger nettet på. Faktisk har de fleste mennesker en profil på et social medie. Netop derfor, er det også vigtigt med eksponering på social platforme. SoMe marketing påvirker ikke din rangering direkte. Ved at dele opslag på eksempelvis Facebook og Instagram, kan det skabe awareness omkring dit brand og øge mængden af potentielle kunder.

Content marketing

Content marketing er en essentiel del af Off-page SEO, men det er ligeliges en on-Page SEO disciplin. Forstået på den måde, at godt indhold udarbejdes (On-Page SEO) og det deles herefter på andre hjemmesider f.eks. via blog posts, links, artikler og pressemeddelelser.

Gæste blogindlæg

Det kan være du har det bedste indhold på din hjemmeside, men du mangler besøgende. Her kan en løsning være gæste blogindlæg. Ved at lave gæste blogindlæg på relevante sider, er der derved mulighed for, at øge opmærksomheden på dit indhold.

Vi kan måle vores resultater

Måling af SEO succes er en afgørende faktor for at sikre, at den strategi der er lagt fungerer planmæssigt. Ved hjælp af værktøjer som Google Analytics og Search Console overvåger bl.a. søgeord, CTR, rangeringer og trafik, så vi hele tiden har et øjebliksbillede af vores SEO indsats. Dette hjælper os med at have fokus de rigtige steder.

SEO er en opgave for os

Vores erfaring med online markedsføring går helt tilbage til 90’erne, hvor vi siden da, har hjulpet rigtig mange klienter med SEO.

Kontakt os hvis du vil vide mere om vores SEO løsninger.