Webdesign – Houseinpiemonte.com

House in Piemonte

Dette blogindlæg handler om vores seneste projekt, som omhandler re-design af Houseinpiemonte.com med henblik på fremadrettet SEO indsats.

Fra WordPress til WordPress

Vi overtog Houseinpiemonte.com tilbage i februar ifm. re-design. Løsningen på Houseinpiemonte.com er udarbejdet i WordPress, men med et langsomt tema, masser af rod, inaktive plugins og en helt del tekniske fejl.
Listen med fejl og mangler er lang, og ved nærmere gennemgang af siden, fandt vi adskillige årsager til, hvorfor siden rangerer dårligt i søgemaskinerne.

Fejl på Houseinpiemonte.com

  • Ingen intern linkstruktur
  • Ingen meta data
  • Der benyttes ikke alt-tags
  • Manglende optimering af billeder
  • Forældet indhold

Ny hjemmeside i WordPress med Generatepress tema

Den nye løsning er lavet i WordPress og med tema fra Generatepress, som er et lynhurtigt tema strippet for unødige plugins. Fordi Jesper fra House in Piemonte opererer i Danmark og andre EU lande, har det været nødvendigt med flere sprog. Derfor har vi benyttet WPML, som er et fantastik plugin, hvis du ønsker automatisk oversættelse af din WordPress hjemmeside.

Optimeret og klar til SEO

Vi fik desværre aldrig chancen for at arbejde med SEO på Houseinpiemonte.com, selvom der var rigtig meget at tage fat på. Med lancering af ny hjemmeside og en væsentlig reducering af tekniske fejl, er siden nu helt klar til SEO.

Har du brug for SEO eller ny hjemmeside?

SEO er tidskrævende, komplekst, men også absolut nødvendigt. Din hjemmeside kan være nok så flot og indbydende, men uden en vedvarende SEO indsats, vil ingen eller ganske få, finde frem til din hjemmeside.

Vi kan hjælpe med udarbejdelse af ny hjemmeside i WordPress, som er 100% optimeret til SEO. Vi har ingen standard løsninger eller pakkepriser. Alle vores løsninger er skræddersyet til hver enkelt kunde, så vi derved sikrer det ønskede resultat hver gang.

Hvis du har brug for hjælp til SEO, en ny hjemmeside eller spørgsmål herom, kan du tage kontakt til os.