SEO projekt – Supermacservice.dk

Dette blogindlæg handler om vores nyeste SEO projekt i Humble IT, som omhandler redesign af Supermacservice.dk og SEO.

Super Mac Service logo

Målet er top placeringer

Det er enhver SEO specialists drøm, at hapse de øverste søgeresultater i Googles SERP. Hos Humble IT har vi siden oktober 2022 arbejdet intensivt og målrettet, for at sikre de bedste placeringer for Supermacservice.dk.

Vi har allerede sikret os adskillige top placeringer på Long-Tail søgninger og enkelte Rank Zero placeringer. Faktisk har vi øget de organiske søgninger med mere end 60% fra december 2022 til januar 2023.

SEO er vigtigt for alle virksomheder

SEO skal tages seriøst i alle virksomheder, og det er der flere grunde til. Google står i dag for mere end 80% af alle søgninger på nettet. Derfor er det vigtigt, at din side også rangerer højt i Googles søgeresultater.

SEO vs Google Ads

En nem udvej til at komme til tops på Google, er ved at investere i Google Ads. På den måde kan du via annoncer, komme i toppen af Googles søgeresultater i løbet af ganske få minutter. Problemet med denne løsning, er at priserne på Google Ads fastlægges efter udbud og efterspørgsel. Det kan derfor blive rigtig dyrt for din virksomhed, at investere i Google Ads. Hos Super Mac Service er der blevet brugt rigtig mange penge på Google Ads for at kapre kunder. Det har fungeret fint, men det har været en dyr fornøjelse. Derfor er strategien ændret og der er 100% fokus på SEO.

WordPress og optimering

Det er vigtigt for Google og naturligvis også brugerne, at en hjemmeside er hurtigt. Google slår nemlig hårdt ned på langsomme sider, og det vil påvirke din rangering negativt. For at få det bedste ud af SEO indsatsen på Supermacserivce.dk, har vi valgt WordPress med et Generatepress tema. Temaet er blandt de hurtigste at arbejde med og fungerer virkelig fantastisk ifm. SEO. Alle sider er stribet for unødvendige scripts samt kode og billeder er komprimeret. På den måde sikrer vi det bedste udgangspunkt for en optimal SEO indsats.

SEO værktøjer hos Supermacservice.dk

SEO er en kompleks størrelse og det er umuligt at klare sig uden de rette værktøjer. Vi benytter flere forkellige tools, så vi derved kan danne et komplet overblik over det enkelte SEO Projekt og hvor vi skal sætte ind i forhold til forbedringer.

SEO værktøjer vi benytter

Vi benytter flere forskellige tools, når vi arbejder med SEO.

  • Ahrefs
  • Google Search Console
  • Google Trends
  • Google Keyword planner
  • Google Analytics
  • Morningscore
  • SEO Quake
  • Screaming Frog
  • PageSpeed Insights

Har du brug for hjælp til SEO

Som nævnt tidligere i artiklen, er SEO essentielt for alle virksomheder. Der er nemlig rigtig mange penge at spare på markedsføringsbudgettet, hvis du forbedrer dine placeringer på Google.

Hvis du har brug for hjælp til SEO i din virksomhed, kan du tage kontakt til os for at høre mere om vores SEO løsninger.

Har du brug for at vide mere om APP SEO, kan vi anbefale, at du tager et kig på Designrush.