Webdesign

Webdesign

Webdesign handler om mere end blot at lave en hjemmeside, der ser godt ud. Det handler om at skabe en brugeroplevelse, der er intuitiv og effektiv, samtidig med at den kommunikerer virksomhedens budskab på en klar og præcis måde.

Hjemmeside design med fokus på SEO

Webdesign er er en af de vigtigste faktorer for succes i de fleste virksomheder. Det er nemlig essentielt, at din hjemmeside fanger potentielle kunders interesse. Vores hjemmeside og designløsninger er 100% optimeret til SEO, så du derved har de bedste forudsætninger for at rangere på søgemaskinerne. Vi har siden 90’erne hjulpet klienter på kryds og tværs af forskellige brancher med webdesign og SEO. Vores primære fokus er at skabe de bedste resultater for vores klienter hver eneste gang.

Ny hjemmeside med WordPress

Det er vigtigt for os at levere de beste og mest intuitive hjemmesideløsninger til vores klienter. Derfor benytter vi WordPress, som er det mest benyttede CMS på markedet. Vores team har fokus på hastighed og SEO venlige designs, som vil gavne en fremtidig SEO indsats og derved styrke dit brand og synligheden af din hjemmeside på søgemaskinerne.

Farver og typografier

To vigtige og meget centrale elementer i et professionelt webdesign. Farver har en stor indflydelse på det visuelle udtryk og kan hjælpe med at skabe en følelse af stil og engagement, mens typografier er vigtig for at skabe en tydelig struktur og et indbydende design. Det er vigtigt at vælge farver og typografi, der passer til din virksomhed og dine mål.

Responsivt design

Det er nødvendigt med et mobilvenligt webdesign, da de fleste søgemaskiner favoriserer mobilvenlige hjemmesidedesigns. Derfor skal designet være responsivt. Det hjælper med at sikre, at din hjemmeside vises korrekt på alle enheder og skærme. Responsivt design gør det muligt for en hjemmeside at tilpasse sig skærmstørrelsen, så det ser godt ud og fungerer optimalt på alle computere, tablets og mobiltelefoner.

UI- og UX-design

UI- og UX-Design er to vigtige aspekter af webdesign, der har stor indflydelse på det endelige resultat. UI-Design står for User Interface Design og er det, der hjælper brugeren med at interagere med hjemmesiden. Det omfatter designelementer som knapper, tekst og andre interaktive elementer. UX-Design står for User Experience Design og handler om, hvordan brugeren har det, når de interagerer med en hjemmeside. Det omfatter elementer som navigation, indholdsstruktur, sidehastighed, responsivt design og andre elementer, der hjælper med at skabe en god brugeroplevelse. UI- og UX-Design skal være i harmoni, så det skaber et professionelt og engagerende design.

Webdesign trends og tendenser

Tilgangen til webdesign er i konstant udvikling, og derfor er det vigtigt at holde sig ajour med de nyeste trends og tendenser. Der er mange forskellige webdesign trends, der er værd at tage i betragtning, når man designer sin hjemmeside, herunder farvepaletter, typografi, responsivt design og UI- og UX-design. Vi er på forkant med tidens trends og gældende standarder inden for SEO.

Måden vi arbejder på

Inden vi påbegynder et nyt projekt, er det det vigtigt at vi starter med en forventningsafstemning. Når vi er klar til at starte projektet, har vi klienten med hele vejen. Løbende dialog er nemlig essentiel, så vi i fællesskab kan skabe det forventede resultat.

Analyse

Vi skal kende klientens behov, for at skabe den bedste løsning. I samspil med klienten udarbejder vi en analyse, så vi får specificeret ønsker til bl.a. typografier, farver, logo, osv.

Designforslag

Ud fra analysen udarbejder vi et designforslag, som vi kan arbejde ud fra.

Rettelser

Erfaring fortæller os, at rettelser er forventlige. Når vi har færdiggjort designet, tilretter vi designet sammen med klienten.

Lancering

Når eventuelle rettelser er foretaget og godekendt af klienten, kan vi lancere hjemmesiden.

Vedligeholdelse

Vi tilbyder løbende vedligeholdelse og overvågning så optimal drift sikres.

SEO arbejde

For at øge synlighed og skabe værdi, er SEO en rigtig god løsning. Der er nemlig rigtig mange penge at spare på markedsføring, hvis der løbende arbejdes med SEO.

Resultatet

Vores løsninger er individuelle og skræddersyet til hver enkelt klient. Derfor har vi også stor succes med vores webdesigns.

Kontakt os

Hvis du går med overvejelser om ny hjemmeside, men har en masse spørgsmål, kan du med fordel kontakte os eller finde svar i vores FAQ.