Bryggens Kajakpolo får ny hjemmeside

Martin Møller, som ejer Bryggens Kajakpolo og er en god ven af huset, kontaktede os, fordi han havde brug for en ny og optimeret hjemmeside til hans forretning. Den nuværende hjemmeside var forældet og langsom, så vi gik i gang med en ny og forbedret hjemmeside til Bryggens-kajakpolo.dk.

Samarbejde om hjemmeside

Martin havde et ønske om selv at arbejde med siden. Vores rolle under hele projektet var som rådgiver og støtte ifm. opsætning af avancerede funktioner eller lignende, som krævede ekstra færdigheder. Derudover var vores job at sikre en løsning, der var optimeret til SEO og klar til at rangere i toppen af søgemaskinerne.

GTmetrix
Analyse af Bryggens-kajakpolo.dk på GTMetrix 10. oktober 2023

WordPress løsning med Generatepress

Ligesom med de fleste løsninger, vi udarbejder, rådede vi Martin til at benytte WordPress med Generatepress tema, da det er nemt at arbejde med og hurtigt. Vi fandt i fællesskab en passende designskabelon og gik straks i gang med arbejdet.

Migrering af indhold fra gammel hjemmeside

  • Indhold fra gammel side migreres til ny side
  • Billeder komprimeres
  • Indhold optimeres

Lancering af Bryggens-kajakpolo.dk

Den 21. november lancerede Martin sin nye side, og med en væsentlig forbedring i performance. Nu har vi rådet ham til at gå i gang med at eliminere tekniske fejl og fokusere på local SEO.

GTMetrix november 2023 - bryggenskajakpolo.dk
Analyse af ny Bryggens-kajakpolo.dk på GTMetrix 21. november 2023

Vi er spændte på at følge med i udviklingen.