Organisk vækst på Supermacservice.dk

Tilbage i februar 2023 skrev vi et blogindlæg om SEO indsatsen på Supermacservice.dk. Vi har siden da, arbejdet intensivt med SEO på Supermacservice.dk. Målet har været at generere mere organisk trafik til siden ved bl.a. at fokusere på at øge antallet af ‘Featured Snippets’ og opnå top placeringer med mindre konkurrenceprægede søgninger.

Teknisk Seo skal være i orden

For at have de bedste forudsætninger for bedre rangeringer på Google, har vi arbejdet på at forbedre den tekniske del af Supermacservice.dk. Det fremgår tydligt at skærmbillede fra Google Page Speed Insights og GTmetrix, at vi er ved at være i mål.

page Speed Insights
GTMetrix Performance - Supermacservice.dk
Analyse fra GTMetrix

Fokus på Featured snippets og godt indhold

Vi har udarbejdet artikler, som besvarer relevante spørgsmål i relation til de services, der udbydes på Supermacservice.dk. Det har resulteret i en masse topplaceringer og væsentlig flere organiske besøgende. Derudover arbejder vi løbende på at forbedre nuværende indhold på siden, så den altid er opdateret

500% stigning i organisk vækst

i oktober 2022 genererede Supermacservice.dk et sted mellem 300-400 organiske besøgende. Til sammenligning er der i september 2023 ca. 2.000 organiske besøgende.

Performance graf Ahrefs

Flere søgeord i top 10 på Google

I oktober 2022 da vi begyndte SEO arbejdet med Supermacservice.dk, havde siden kun 4 søgeord i top 3 og 87 i top 10 i Googles SERP. I september 2023 er antallet af søgeord, der rangerer i top 3 i Googles SERP oppe på 48. Altså en væsentlig forbedring fra året før. Ydermere er der registreret 176 søgeord i top 10.

Ahrefs Performance graf
ahrefs søgeord for oktober 2022
Søgeord september 2023 ahrefs
ahrefs søgeord for september 2023

Få hjælp til at øge den organiske vækst på din hjemmeside

Vi hjælper nystartede- og eksisterende hjemmesider med organisk vækst. Vores tjenester dækker mange discipliner indenfor SEO, der gør, at vi kan hjælpe dig med at forbedre onlinesynligheden for din hjemmeside.

Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for at vide mere om vores SEO løsniger.